STEMBÜS Şanlıurfa Köy Yollarında

Şanlıurfa İl Emilli Eğitim Müdürlüğü 1 Mart günü eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte STEMBÜS'ün köy yollarında olduğunu açıkladı.

Eğitim Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 18:02:00
Editör - Mehmet Coşkun
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Şanlıurfa İl Emilli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

Tüm ilçelerimizde STEM Akademi ve Kariyer Merkezleri'nin avantajını en üst düzeyde kullanabilmek adına Müdürlüğümüze bağlı STEM Takımı kurulmuştur. Bu merkezlerimizde öğrenci ve öğretmen eğitimlerimiz aktif şekilde devam etmektedir. Teknofest, TÜBİTAK gibi yarışmalara hazırlanmak adına bu merkezleri kullanan/kullanmak isteyen öğrenci ve öğretmenlere daha fazla katkıda bulunmak adına ilimize özgü ders materyalleri, içerikler, ders planları ve proje örnekleri hazırlamak için gönüllü öğretmenlerden oluşan STEM Takımı, yenilikçi ve güncel yaklaşımlarla çalışmalarına başladı. 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen bültenimizi 1 Mart günü eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte çevrim içi olarak sizlerle buluşturduk. Emeği geçen ve katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.