Birecik'te Eğitim-Öğretim Yılında Alınacak Tedbirler Masaya Yatırıldı

Birecik'te 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri ile Okul Servis Taşımacılığı Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eğitim Yayın: 02 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.09.2021 18:08:30
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri ile Okul Servis Taşımacılığı Toplantısı, Birecik İlçe Kaymakamı Kadir Duman başkanlığında ilgili kurumların ve okul servis taşımacılığı yapan firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda okul çevrelerinde emniyet ve asayişin temini ile trafik güvenliğinin artırılmasına ilişkin alınacak tedbirler gözden geçirildi. Koronavirüs salgınına karşı belirlenmiş olan tedbirlere uyulmasının sağlanması için yapılacak denetim faaliyetleri ele alındı.

Servisle ulaşım sağlayan öğrenci, öğretmen ve çalışanların kişisel temizlik kurallarına uygun şekilde hareket etmesi ve aracın içinde mutlaka tıbbi maske kullanması, araçlarda giriş kapısının yanına el antiseptiği konulması ve araç içinde öğrenciler için tıbbi maske bulundurulması, servislerde koltuk numarası verilerek oturma listesinin oluşturulması, servis kullananların aynı yerde oturmalarının sağlanması ve servis araçlarının sık kullanılan yüzeylerinin dezenfekte edilmesi konuları değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.