Beyazgül'den 15 Temmuz Mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, aziz milletimiz “Ya istiklal, ya ölüm” anlayışıyla canlarını feda ederek bu oyunu bozmuştur” dedi.

Spor Yayın: 14 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 14.07.2022 15:32:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Beyazgül mesajında, “Sene-i devriye ‘sini yaşayacağımız “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü”, dünyaya milli birlik ve vatanperverlik mesajının verildiği; kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla, hep birlikte canını siper ettiği ve milletimizin yazdığı bir destandır.

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016’da milli iradeye karşı gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi karşısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kahramanlık ve vatanseverlik anlamında milletçe canı pahasına milli iradesini korumuştur.

Milli iradenin gür sesi, güçlü Türkiye’mizin güçlü lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa inen şehitlerimiz ve gazilerimiz, millet halinde tek yürek olarak 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazmıştır.

Bizlere düşen; şehitlerimizin aziz hatıralarına ve vatan topraklarına her daim sahip çıkmaktır.  15 Temmuz ruhunu sürekli diri tutacak ve gelecek nesillere aktaracağız. Gecemizi gündüzümüze katarak azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanı için kahramanca mücadele eden, canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bayrağımızı indirtmesin ezanımızı dindirtmesin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.