Başkan Mehmet Kuş, 15 Temmuz Mesajı Yayınladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 15 Temmuz şehitlerini rahmetle andı. Milli ve manevi duygulara sahip nesiller yetiştirmenin önemine dikkat çeken Başkan Kuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladı.

Spor Yayın: 14 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 14.07.2022 15:09:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15 Temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyeti’nin milli birlik ve bütünlüğüne kastetmeye kalkışan hainlere karşı, milletin birlik ve bütünlük içerisinde hak ettikleri cevabı verdiğini anımsatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Millet olma şuuruyla tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan milletimizin, birlik ve bütünlüğüne kasteden son kalkışmanın yaşandığı 15 Temmuz gecesi bir kez daha göstermiştir ki, bu millet vatanını, milletini ve devletini canından daha aziz bilmektedir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkıp, canını ortaya koyan ve şehadet şerbeti içen şehitlerimiz bunu bir kez daha ortaya koymuştur.

Demokrasimizin, milli birlik ve beraberliğimizin, sarsılmaz inanç ve irademizin zaferi olan 15 Temmuz, milli ve manevi şuura sahip nesiller yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu da bizlere hatırlatmıştır. Aklını bir tarafa bırakıp, hain emellere hizmet etme gafletine düşmemeleri için çocuklarımızı ve gençlerimizi koruyup kollamak, vatan, millet, bayrak ve devlet aşkıyla yetiştirmek, gelecek idealleri olan milletimiz için vazgeçilmezdir.

Bu vatanın sahibi olan milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç olmadığının tüm dünyaya ispatlandığı 15 Temmuz’un yıldönümünde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Rabbim, bu cennet vatanı ve bu aziz milleti bir daha böyle bir ihanetle karşı karşıya bırakmasın diyerek, tüm halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.