Başkan İsmail Yavuz’dan 15 Temmuz Mesajı

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi ve Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Spor Yayın: 14 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 14.07.2022 15:26:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan İsmail Yavuz. mesajında şu ifadeleri kullandı:

15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.
  Milletimizin darbe teşebbüsü karşısında gösterdiği refleksin böylesine senkronize olmasında güçlü bir liderliğin payı büyüktür. Halkın inancını pekiştirmiş ve direnişi başarılı kılmıştır. 15 Temmuz darbe  girişiminde Türk Milleti, vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiş, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazmıştır.
 Herkes gördü ki,  asil kanlarıyla suladıkları  bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hâkimiyetine girmeyen Türk Milleti,  büyük ve asil bir millettir.
  Demokrasimize kast eden, birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen, büyük ve kutlu yürüyüşümüzü engellemek isteyen iç ve dış bütün hainlere karşı iman dolu göğüsleri ile dimdik ayakta duran ve bu uğurda şahadete eren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, Milli İdareye sahip çıkan tüm Şanlıurfalı hemşerilerime, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıldönümünde  sevgi  ve saygılarımı sunuyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.