İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT'un başkanlığında gönüllü TBM eğitici eğitimi verecek olan PDR öğretmenlerle İl Milli Eğitim müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Spor Yayın: 23 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 23.09.2021 22:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantının açılış konuşmasında İl Milli Eğitim müdürlüğü Ar-Ge üyesi ve Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik toplantıya katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi  KURT'a ve Ar-Ge koordinatörü Veysel ÖNCÜL'e, TBM koordinatörü Reşat GÜLŞEN'e, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Hasan ATALAR'a ve tüm  katılımcılara teşekkür etti. ÇELİK, bu eğitimlerin bir yıl boyunca sahada bu öğretmenlerle gönüllü olarak hayata geçireceğini söyledi. TBM koordinatörü Reşat GÜLŞEN bu projenin 101 okul 25000 öğrenciye ulaşmayı hedeflediğini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT, bu kitle ile her türlü zararlı alışkanlıkların üstesinden geleceğimize söyleyerek, gönüllü olduklarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Ar-Ge üyesi Muharrem ÇELİK, Ar-Ge adına bu çalışmalara baktığımdan dolayı da sevindiğini söyledi. İl  Müdürü Fevzi KURT bir  toplumda  zararlı alışkanlıkları engellemenin en iyi yolu eğitimdir, dedi. Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT bu yılki çalışmadan çok şey ortaya çıkacağını ve bu çalışmalar ile de katkı yapacağını söyledi ve  katılımcılara teşekkür etti. Toplantı sonrasında Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik Milli Eğitim Müdürüne hediye takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.